Nyhet

Investerare

Investerare ska vara långsiktiga med Arctic Zymes - Pareto upprepar köp

Pareto Securities upprepar köp på enzymbolaget Arctic Zymes och skruvar ned riktkursen med en krona till 132 norska kronor (133).

I analysen uppges det att bolagets guidning om en omsättning på 120 miljoner norska kronor under 2021 är möjlig. Men den övergripande rekommendationen är att investerare bör ha en mer långsiktig syn när det kommer till bolagets framtidsutsikter.

Om den kommande Q3-rapporten skriver Pareto att den väntas bli mer ”normal”, men påpekar att det finns lite synlighet och att skillnaderna mellan kvartalen är svåra att förutsäga. Prognoserna för både Q3 och 2021 lämnas oförändrade.

Arctic Zymes släpper sin rapport den 28 oktober.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om ArcticZymes

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien ArcticZymes

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt