ArcticZymes (NO) (AZT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

ArcticZymes (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

AZT  

ArcticZymes är ett bioteknikbolag. Bolaget specialiserar sig inom forskning och framställning av läkemedel för behandling av sjukdomar som belastar immunsystemet, samt läkemedel för sårläkning. Störst inriktning återfinns inom utveckling av glukaner, framtagande av immunstimulerande medel, samt analys av enzymer hos fisk och räkor. Visionen är att testa och utveckla medicinen för att sedan föra vidare dessa i användning för olika RNA och DNA processer. Bolagets huvudkontor ligger i Tromsö.

ArcticZymes (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 4 045 MNOK, en omsättning på 104 MNOK och med ett resultat på 67 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ArcticZymes (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ArcticZymes (NO) (AZT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ArcticZymes (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern AZT. Aktien har ett P/E-tal på 57.8 och P/S-tal på 35.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ArcticZymes (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ArcticZymes (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se ArcticZymes (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ArcticZymes (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ArcticZymes (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i ArcticZymes (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ArcticZymes (NO)

ArcticZymes (NO)

TickerAZT
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde4 045 MNOK
Omsättning104 MNOK
Vinst67 MNOK
P/E57.8
P/S35.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ArcticZymes (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ArcticZymes (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter