Jojkas omsättning ökade 18 procent i november - näst bästa månaden någonsin

Nyhet

Jojkas omsättning ökade 18 procent i november - näst bästa månaden någonsin

Kommunikationsbolaget Jojka rapporterar en omsättning på cirka 2,81 miljoner kronor i november vilket är ett lyft med cirka 18 procent jämfört med samma månad i fjol.

"November blev vår näst bästa månad någonsin vilket känns mycket positivt och inspirerande! Det långsiktiga arbetet med att bygga en bredare kundbas har fortsatt under hösten. Omsättningstillväxten i november är ett tydligt kvitto på att vi succesivt närmar oss en stabilare verksamhet i termer av stigande intäkter från ett större antal kunder som tillsammans skapar en ökad stabilitet att växa vidare från", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Det beskrivs också att nyförsäljningen gått bra under månaden med flera nya avtal. Både fasta och rörliga intäkter fortsätter därmed att stiga enligt plan.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Jojka Communications

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Jojka Communications

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev