Nyhet

Kancera har utvecklat ny kapselprodukt av KAND567 för hjärtinfarktstudien

Kancera uppger att de har utvecklat en ny kapselprodukt för deras fraktalkinblockerare KAND567. Den första patientstudien med den nya produkten blir fas IIa-studien av KAND567 i hjärtpatienter som planeras starta i början av 2021, enligt ett pressmeddelande.

Den nya kapseln har utvecklats för att möta krav på reproducerbarhet och storskalig produktion och skall testas i en liten klinisk studie med friska människor som genomförs under cirka en vecka i november. Den ska mäta koncentrationen av KAND567 i blodet vilket ska verifiera produktens beräknade egenskaper.

"Den nya KAND567-kapseln visar att framstegen inom Kanceras produktutveckling håller jämna steg med de kliniska studierna. Detta gör oss förberedda att ta KAND567 in i mer avancerad klinisk fas med en hastighet och kvalitet som möter de stora bolagens krav”, säger Thomas Olin, vd för Kancera.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Kancera

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Kancera

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt