Lifeline Spac I fortsätter utvärdera bolag med hög tillväxt
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lifeline Spac I fortsätter utvärdera bolag med hög tillväxt

Lifeline

Spac-bolaget Lifeline Spac I redovisar en rörelseförlust om 0,7 miljoner euro under det andra halvåret 2023. Bolaget hade inga intäkter.

"Lifeline Spac I har fortsatt att arbeta systematiskt och gått vidare med analysen av teknikföretag med hög tillväxtpotential i olika mognadsstadier i Finland och övriga nordiska länder", uppger vd Tuomo Vähäpassi.

Han fortsätter.

"Även om vi också har bedömt nya möjligheter och fortsätter att göra det, har vårt huvudsakliga fokus under rapportperioden och därefter legat på en djupare analys av och dialog med ett begränsat antal företag som vi anser vara mest intressanta för våra aktieägare."

Nedgången i värdering av techbolag har påverkat diskussionerna negativt då samtalen går trögare. Om värderingsmiljön inom teknologisektorn fortsätter att stabiliseras förväntar sig bolaget att det kan påverka Lifeline SPAC I:s aktiviteter positivt. Han tar även upp att bolagets arbete närmar sig sin slutfas.

"När vi går in i 2024 går vi också in i den sista perioden av Lifeline Spac I:s sökfas. Vår tid för att slås samman med ett nordiskt teknikbolag med hög tillväxtpotential löper ut i oktober 2024. Att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt till förmån för våra aktieägare har varit och är kärnan i vårt operativa tänkande. Vikten av detta kommer naturligtvis att understrykas ytterligare under innevarande och kommande kvartal", uppger Lifeline Spac I-chefen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt