LMK Group förkortar anmälningsperioden på grund av stark efterfrågan

Nyhet

{newsItem.title}

LMK Group förkortar anmälningsperioden på grund av stark efterfrågan

LMK Group, som bland annat äger Linas Matkasse, väljer att förkorta anmälningsperioden för sin pågående börsnotering på grund av en stark efterfrågan bland investerare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Anmälningsperioden för institutionella investerare kommer att avslutas den 24 mars 2021 kl. 17.00 (tidigare 26 mars 2021) och anmälningsperioden för allmänheten kommer att avslutas 24 mars 2021 kl. 17.00 (tidigare 25 mars 2021).

LMK Group har under det pågående erbjudandet om teckning och förvärv av aktier i bolaget fått anmälningar som överstiger erbjudandets storlek inklusive full övertilldelning, det vill sig överstigande 575 miljoner kronor.

Första handelsdagen med LMK Group på First North i Stockholm förväntas vara som tidigare kommunicerat den 29 mars.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om LMK Group

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien LMK Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev