Prebona ingår samarbete och lanseringsplan med Syngenta Seeds och Opticept
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Prebona ingår samarbete och lanseringsplan med Syngenta Seeds och Opticept

Materialteknikbolaget Prebona har tecknat ett samarbetsavtal för sticklingar och snittblommor med Syngenta Seeds och Opticept gällande en global marknadslansering som inkluderar näringslösningar från Prebona. Efter mycket goda testresultat på den svenska marknaden kommer nu marknadsföring och försäljning att påbörjas, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Prebonas teknologi kommer att ingå i applikationsplattformen Optiboost som förlänger hållbarheten för snittblommor samtidigt som färg och lukt bevaras.

Samarbetsavtalet omfattar även framtida utveckling som kommer att gynna Syngentas och Opticepts gemensamma mål att utveckla hållbara lösningar och minska svinnet inom jordbrukssektorn.

Optiboost-teknologin är utvecklad av Opticept och alla produkter kommer att marknadsföras och säljas globalt av Syngenta.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien OptiCept Technologies

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.