Qliro tecknar ramavtal med två e-handlare
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Qliro tecknar ramavtal med två e-handlare

Betaltjänstbolaget Qliro har tecknat ramavtal med två e-handlare, Make Webo och iPiccolo, som är systerbolag med gemensamma ägare i Madhat. Det framgår av ett pressmeddelande.

Make Webo är en internationell e-handelsaktör och exportör av bland annat nikotinfria tobakspåsar medan iPiccolo står bakom nätbutikerna InkClub, Patroner.se och Dammsugarpåsar.nu.

Ramavtalet med Make Webo ger Qliro exklusivitet i Norden och väntas bidra med en ökad volym inom primärt Pay Now om cirka 500 miljoner kronor om året, där en majoritet av försäljningsvolymen genereras utanför Qliros hemmamarknad i Norden.

iPiccolo har samarbetat med Qliro på den nordiska marknaden sedan 2019. Parterna förlänger nu samarbetet och tecknar ett ramavtal som möjliggör inkludering av fler handlare. I ett första steg ska Qliros betallösning implementeras på The Shirt Factorys webbshop. Parallellt med Pay Later kommer iPiccolo framgent även att nyttja Qliros nya betaltjänst Unified Payments för sina volymer inom Pay Now motsvarande cirka 540 miljoner kronor per år.

"Vi är väldigt stolta över vårt fortsatta förtroende som betalpartner för iPiccolo med systerbolag. Ramavtalen går i linje med våra internationella tillväxtambitioner och bekräftar vår framgångsrika strategiska satsning inom Payment Solutions och Pay Now, som ett komplement till vårt erbjudande inom Pay Later", säger Christoffer Rutgersson, vd för Qliro.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Qliro

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Qliro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt