Nyhet

Raytelligence

Raytelligence rapporterar minskat rörelseresultat - försäljningspipeline ökat under kvartalet

Radarsensorbolaget Raytelligence redovisar ingen omsättning under första kvartalet. Rörelseförlusten ökade.

Omsättningen uppgick till 0,0 miljoner kronor (0,3).

Rörelseresultatet blev -2,2 miljoner kronor (-1,3).

Resultat per aktie hamnade på -0,10 kronor (-0,10).

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till -1,47 miljoner kronor (-2,2).

Likvida medel uppgick till 16,67 miljoner kronor.

"Stort fokus ligger på försäljning och vi har pågående diskussioner med ett flertal av de mest framåtlutande kommunerna inom digital hälsa Sverige. Vår försäljningspipline har vuxit sig 10 gånger så stor under kvartalet och vi har en mycket bättre närvaro på marknaden nu. Både kunder partner och konkurrenter är nu väldigt medvetna om vår framfart. Vi hade redan nu förväntat oss ett flertal orders från kommunerna men tyvärr är processen mer tidskrävande, vi har därför också tillsatt försäljningsresurser inom fastighet och industri där vi fått flera förfrågningar", kommenterar vd Klas Arvidson.

Raytelligence, MkrQ1-2021Q1-2020
Nettoomsättning0,00,3
Rörelseresultat-2,2-1,3
Nettoresultat-2,2-1,3
Resultat per aktie, kronor-0,10-0,10
Kassaflöde från löpande verksamhet-1,47-2,2
Likvida medel16,67


http://media.finwire.com/media/FWS0060452-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Raytelligence

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Raytelligence

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt