RNB och Coala Life ingår lock up-avtal kopplat till det omvända förvärvet
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

RNB och Coala Life ingår lock up-avtal kopplat till det omvända förvärvet

RNB

Klädbolaget RNB aviserade den 27 september ett omvänt förvärv av medicinteknikbolaget Coala Life genom en apportemission. Vissa aktieägare i Coala Life och RNB har nu ingått ett så kallat lock up-avtal med sedvanliga villkor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Enligt avtalet förbinder sig ägare som kommer att inneha 51 procent av det totala antalet aktier i bolaget efter genomförande av förvärvet och de föreslagna skuldkonverteringar som bolaget kommunicerade den 15 oktober att inte utan föregående skriftligt medgivande från RNB sälja eller på annat sätt överlåta aktier i bolaget under en period om 360 dagar räknat från dagen då förvärvet genomförs. Åtagandet har även lämnats av personer som kommer att vara ledande befattningshavare i bolaget efter att förvärvet har genomförts.

Åtagandena omfattar sammanlagt 18,05 miljoner aktier i RNB, motsvarande 51,1 procent av aktierna i RNB efter det omvända förvärvet och skuldkonverteringarnas genomförande, med beaktande av den sammanläggning av aktier, omvänd split, med villkor 1:50, som föreslås fattas beslut om vid extra bolagsstämma i RNB den 29 oktober.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Coala-life

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Coala-life

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.