Nyhet

Saas-bolaget

Saas-bolaget Loyal Solutions planerar noteras på Nasdaq First North

Det danska Saas-bolaget Loyal Solutions siktar mot en notering på Nasdaq First North i Stockholm och gör i anslutning till detta en nyemission, enligt ett pressmeddelande.

Bolaget har utvecklat den prenumerationsbaserade plattformen Loyaltfacts som uppges generera kompletterande intäktsströmmar som ökar och förbättrar kundlojaliteten. För närvarande ligger fokuset på branscherna flygbolag, Fintech, hotell- och restaurang, köpcentrum och telekom.

Majoriteten av bolagets kunder uppges vara stora globala varumärken, exempelvis SAS Eurobonus.

Affärsmodellen sägs vara attraktiv och skalbar, bestående av årliga återkommande intäkter med minimumgarantier kombinerat med andra typer av intäkter samt avgifter.

Arbetet med den planerade kapitaliseringen och noteringen pågår för fullt och den är tänkt att genomföras nu under det andra kvartalet. Sedermera Fondkommission agerar finansiell rådgivare.

Likviden ska gå till att stärka förutsättningarna för ytterligare global expansion. Vidare poängteras det att en notering skulle öka synligheten gentemot potentiella partners och kunder men även medvetenheten om bolagets plattform och tjänster.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Loyal Solutions

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Loyal Solutions

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt