Shape Robotics ingår distributionsavtal i Mellanöstern
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Shape Robotics ingår distributionsavtal i Mellanöstern

Danska teknikbolaget Shape Robotics ingår ett exklusivt distributionsavtal med Raymond Education, en ledande leverantör av läromedel i Dubai som nu blir distributör av Fable Robots i GCC-länderna samt Libanon.

I våras anställde Shape Robotics Rob Widger som Global Education Director. Rob som bor i Dubai och arbetar nära de lokala skolorna har tidigare varit Global Master Trainer på Lego Education.

"Precis som vi investerat i området har Raymond Education också sett den stora potentialen och kommer att investera i spridningen av Fable i GCC-länderna genom att anställa ett antal personer som kommer att fokusera på försäljningen av Fable Robots och Fable Connect. Vi är därför mycket stolta över att få välkomna Raymond Education som vår nya partner", säger David Johan Christensen, vd för Shape Robotics.

GCC-länderna avser Saudiarabien, Kuwait, Qatar, Förenade Arabemiraten, Bahrain och Oman. Avtalet avser även Libanon.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Shape Robotics

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Shape Robotics

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.