Sozaps MAU minskade 13 procent på månadsbasis i oktober
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sozaps MAU minskade 13 procent på månadsbasis i oktober

Sozaps

Gamingbolaget Sozaps genomsnittliga antal månatliga användare minskade totalt 13 procent på månadsbasis i oktober, och uppgår nu till 883 000. Detta enligt en månadsrapport. I årstakt var det en minskning med 1 procent.

”Minskad MAU är till största del kopplat till minskade investeringar i marknadsföring av Armed Heist under perioden, vilket ger ett mindre inflöde av nya spelare och påverkar dagligt aktiva spelare (DAU). Vi investerade mindre i user acquisition dels på grund av omställningen kopplat till IDFA-förändringar på iOS, dels på grund av att kommande uppdateringar av Armed Heist förväntas möjliggöra effektivare investeringar i user acquisition”, kommenterar vd Rade Prokopovic.

Genomsnittliga antalet dagliga användare föll sekventiellt med 23 procent till 51 000, men bolaget noterade en betydande förbättring till 67 000 i slutet av månaden.

Genomsnittlig intäkt per daglig aktiv användare, ARPDAU, blev 0,076 dollar, en ökning på 18 procent mot föregående månad.

Bolaget uppdaterar även om sina spel och det framgår bland annat att Spells & Loot ska mjuklanseras i december enligt tidigare kommunicerad plan. Det samma gäller för lanseringen av Armed Heist i nästa vecka samtidigt som Legends of Libra ska globalt mjuklanseras i oktober.

”Våra förväntningar på Armed Heist är fortsatt positiva och vi känner stor tillförsikt till att kunna utöka vår user acquisition och användarbas i samband med planerade uppdateringar mot slutet av det fjärde kvartalet”, säger Rade Prokopovic.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sozap

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Sozap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt