Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Spectracure uppger sig ha haft positiva diskussioner på ett forskarmöte

Forskningsbolaget Spectracure har arrangerat ett forskarmöte, Investigator Meeting, där statistik och resultat från genomförda behandlingar i bolagets kliniska studie diskuterats i positiv anda, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Mötesdiskussionerna ligger även till grund för den kommande ansökan om accelerated approval. Under mötet deltog läkare och representanter för de kliniker som ingår i studien; University College London Hospital; Princess Margaret Cancer Centre i Toronto; University of Pennsylvania Hospital i Philadelphia samt Memorial Sloan Kettering Cancer Center i New York.

- Baserat på de positiva resultat vår kliniska studie hittills visat samt de rekommendationer vi fått av våra amerikanska rådgivare vad gäller ansökan hos FDA om accelerated appoval kommer fas 2-studien att fortsätta med ytterligare några patientbehandlingar, närmast i London. Ett brett dataunderlag kommer att stärka våra möjligheter att få vår ansökan om accelerated approval beviljad, samtidigt som vi möter kravet på en större patientomfattning i en kommande fas 3-studie, säger Spectracures VD Masoud Khayyami.

Ett nytt Investigator Meeting kommer att arrangeras i februari. På agendan står bland annat genomgång av simuleringar och fortsatta analyser av genomförda behandlingar.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om SpectraCure

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SpectraCure

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt