Spermosens börjar i dag handlas på Spotlight Stock Market - Börskollen

Nyhet

{newsItem.title}

Spermosens börjar i dag handlas på Spotlight Stock Market

Fertilitetsbolaget Spermosens börjar i dag den 5 maj att handlas på Spotlight Stock Market.
Bolaget utvecklar medicintekniska produkter för manlig infertilitet och IVF-behandlingar.

Spermosens genomförde inför noteringen en nyemission som blev kraftigt överteckad. Bolaget tillfördes 29 miljoner kronor före emissionskostnader och fick 3 000 nya aktieägare.

Bolaget emitterade units till teckningskursen 5,63 kronor per unit. Varje unit består av en aktie och en vederlagsfri teckningsoption TO 1. Teckningskursen motsvarar därmed 5,63 kronor per aktie.

Aktien handlas med kortnamnet SPERM och teckningsoptionen handlas med kortnamnet SPERM TO 1. Bolaget har 10,26 miljoner aktier utestående.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Spermosens

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Spermosens

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev