Star Vault lanserar Mortal Online 2 den 25 januari 2022
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Star Vault lanserar Mortal Online 2 den 25 januari 2022

Star

Spelutvecklingsbolaget Star Vault meddelar att spelet Mortal Online 2 efter noggrant övervägande kommer att fortsätta i "closed beta" och under denna fas implementera redan inplanerade funktioner för en mer fullständig spelupplevelse och därefter lansera ett mer komplett Mortal Online 2 den 25 januari 2022.

"Med den input vi har är detta ett enkelt beslut att fatta. Mortal Online 2 har en fantastisk potential som vi på bästa sätt vill ta vara på. Vi har en stabil kassa, fortsatta spelardonationer och snart intäkter från förköp, vilket gör oss extra trygga i beslutet. Det är heller ingen skillnad i tidsplanen att få housing-systemet på plats i Mortal Online 2", säger Star Vaults vd, Henrik Nyström, i en kommentar.

Star Vault planerade tidigare att låta Mortal Online 2 gå in i Early Access på Steam den 26 oktober 2021. Med den reviderade planen kommer även det viktiga så kallade "housing-systemet" att vara på plats, vilket bedöms centralt för att kunna attrahera den breda massan av spelare att fortsätta spela spelet mot en månatlig kostnad (abonnemang).

En annan aspekt är att Star Vault nu kommer att kunna erbjuda förköp av Mortal Online 2, vilket inte hade varit möjligt under Early Access.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt