Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star Vault siktar nu på att lansera Mortal Online 2 i mars nästa år

Spelutvecklingsbolaget Star Vaults senaste företrädesemission om 5 miljoner kronor är inte kopplat till något misslyckande. Bolaget hade kunnat lansera spelet Mortal Online 2 i år men vill hellre få ut det under optimala förhållanden. Det säger vd:n Henrik Nyström och meddelar att spelet nu bedöms gå live under mars 2021.

Tidigare plan var en lansering under senare halvan av det fjärde kvartalet.

Agerandet förklaras med att spelets intjäningsförmåga kan förbättras avsevärt om det läggs lite extra tid på finjusteringar. Den extra tiden kan leda till en högre retentionsnivå och en högre grad nöjda spelare.

"Med affärsmodellen där spelarna betalar varje månad i form av en prenumeration är det extra viktigt att ge en konstant hög spelupplevelse. Det är vår övertygelse att vi kommer att kunna erbjuda det och lyckas det tillhör Mortal Online 2 en spelgenre där många spelare förblir aktiva under flera år" kommenterar Nyström.

Företagsledaren uppmanar även aktieägarna att besöka forumen på spelets webbplats samt spelets Discord-kanal för att se nivån på engagemanget och entusiasmen för spelet.

https://mb.cision.com/Main/11563/3249872/1344806.pdf

https:/ ews.cision.com/se/star-vault/r/star-vaults-vd-henrik-nystrom-ger-uppdatering-runt-nyligen-offentliggjord-nyemission-samt-mortal-onl,c3249872

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt