Sun4Energy avser genomföra en nyintroduktion på NGM Nordic SME
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Sun4Energy avser genomföra en nyintroduktion på NGM Nordic SME

Sun4Energy

Sun4Energy avser att genomföra en notering av bolagets aktier på NGM Nordic SME. I samband med noteringen avser bolaget att genomföra en nyemission av aktier där emissionslikviden avses användas för att genomföra flera förvärv och andra tillväxtsatsningar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sun4Energy säljer och installerar solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, bostads- och hyresrättsföreningar, företag och kommuner. Bolaget sköter samtliga moment såsom design, sälj, installation, montering och driftsättning med interna resurser.

Bolaget hade under första halvåret 2021 en omsättning på 20,9 miljoner kronor med ett rörelseresultat på 1,0 miljon kronor proforma.

Sun4Energy är i en expansiv och aggressiv tillväxtfas med ambitionen att genomföra två till tre förvärv årligen, förstärka organisationen med en ökad satsning på sälj- och grossistverksamhet samt digitala investeringar i syfte att underlätta för bolagets kunder.

- Vår plan är att växa genom noga genomtänkta förvärv samt genom organisk tillväxt. Syftet med att snabbt öka vår geografiska täckning är att kunna teckna fördelaktiga avtal med rikstäckande kunder som ger oss möjlighet att erbjuda både installation och service över hela landet. Vi ser att en notering av Sun4Energys aktie kommer att stödja och möjliggöra en accelerering av denna tillväxtstrategi, kommenterar Mattias Leijon, grundare och vd.

Styrelse, ledning och nyckelpersoner är engagerade i den långsiktiga utvecklingen och strategin samt äger 86 procent av kapitalet och rösterna i bolaget.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sun4Energy

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Sun4Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt