Sun4Energy avser genomföra en nyintroduktion på NGM Nordic SME
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sun4Energy avser genomföra en nyintroduktion på NGM Nordic SME

Sun4Energy

Sun4Energy avser att genomföra en notering av bolagets aktier på NGM Nordic SME. I samband med noteringen avser bolaget att genomföra en nyemission av aktier där emissionslikviden avses användas för att genomföra flera förvärv och andra tillväxtsatsningar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sun4Energy säljer och installerar solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, bostads- och hyresrättsföreningar, företag och kommuner. Bolaget sköter samtliga moment såsom design, sälj, installation, montering och driftsättning med interna resurser.

Bolaget hade under första halvåret 2021 en omsättning på 20,9 miljoner kronor med ett rörelseresultat på 1,0 miljon kronor proforma.

Sun4Energy är i en expansiv och aggressiv tillväxtfas med ambitionen att genomföra två till tre förvärv årligen, förstärka organisationen med en ökad satsning på sälj- och grossistverksamhet samt digitala investeringar i syfte att underlätta för bolagets kunder.

- Vår plan är att växa genom noga genomtänkta förvärv samt genom organisk tillväxt. Syftet med att snabbt öka vår geografiska täckning är att kunna teckna fördelaktiga avtal med rikstäckande kunder som ger oss möjlighet att erbjuda både installation och service över hela landet. Vi ser att en notering av Sun4Energys aktie kommer att stödja och möjliggöra en accelerering av denna tillväxtstrategi, kommenterar Mattias Leijon, grundare och vd.

Styrelse, ledning och nyckelpersoner är engagerade i den långsiktiga utvecklingen och strategin samt äger 86 procent av kapitalet och rösterna i bolaget.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sun4Energy

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Sun4Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt