Sweco vinner järnvägsuppdrag till ett värde av 9,6 miljoner euro i Finland
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sweco vinner järnvägsuppdrag till ett värde av 9,6 miljoner euro i Finland

Teknikkonsulten Sweco har erhållit uppdrag till ett värde av 9,6 miljoner euro i Finland kopplade till landets projekt Entimmeståget. Det framgår av ett pressmeddelande.

Entimmeståget är ett projekt som ska förkorta restiden mellan Helsingfors och Åbo.

Sweco ska på beställning av Åbo stad arbeta ​med detaljplanering och utformning av järnväg samt elprojektering för det nya dubbelspåret Kuppis-Åbo. Det omfattar även en ombyggnad av Åbo centralstations passagerar- och godsbangårdar, samt planering av den nya direktlinjen Esbo-Salo.

"Det är ett spännande projekt för oss på Sweco att medverka i design av stations- och järnvägsförbindelser i hjärtat av den tredje största stadsregionen i Finland, och där vi bidrar på ett konkret sätt med hållbarhetsaspekter inom många olika teknikgrenar" säger Jori Lehtikangas, regionchef för spårkonstruktion vid Sweco Finland.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sweco

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Sweco

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.