Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Synact Pharma har slutfört dosering i kliniska fas 2a-studien BEGIN

Den sista patienten i forskningsbolaget Synact Pharmas kliniska fas 2a-studie BEGIN har nu doserats med bolagets läkemedelskandidat AP1189. Det framgår av ett pressmeddelande.

Synact Pharma förväntar sig att kunna presentera de viktigaste resultaten från studien före utgången av november i å r, något som bolaget tidigare kommunicerat.

"Det är glädjande att kunna meddela att alla patienter nu har fullföljt behandlingen i prövningen. Förberedelserna för att stänga studien och rapportera resultaten är planerade och vi ser fram emot att ta del av data och hoppas att den ytterligare stärker potentialen för AP1189 för behandlingen av reumatisk artrit", säger bolagets strategichef Thomas Jonassen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om SynAct Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien SynAct Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt