Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tcecurs dotterbolag AWT tar order värd drygt 8 miljoner kronor

Den teknikorienterade säkerhetskoncernen Tcecurs dotterbolag Acess World Technic har fått en större beställning av säkerhetssystem till ett värde av drygt 8 miljoner kronor. Kunden beskrivs vara ett av världens största revisionsorganisationer och ordern avser integrerade passersystem och övervakning i Stockholm.

Leverans väntas ske under 2020 och början av 2021, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Att få leverera säkerhetssystemet till en av 'the Big Four' är vi väldigt stolta över! Satsningen på vårt nya internationella säljteam som vi gjorde i våras börjar redan resultera i en ökad försäljning trots rådande samhällssituation. Nu är det dags för våra duktiga projektledare och tekniker att återigen leverera ett prestigeprojekt i världsklass", säger AWTs vd Per Lindstrand.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om TCECUR

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien TCECUR

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt