Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Trainimal

Trainimal faller drygt 33 procent i premiärhandeln på Nordic SME

Trainimal började i dag den 16 april att handlas på Nordic SME. Bolaget tillhandahåller individanpassad träning och kostrådgivning digitalt genom egenutvecklad teknologi. Coaching sker av legitimerade dietister och licenserade personliga tränare. Trainimals produkterbjudande marknadsförs idag under namnet Mamma Fitness och riktar sig primärt till kvinnor mellan 20 och 45 år i Sverige.

Bolaget genomförde inför noteringen en nyemission som övertecknades. Trainimal emitterade 0,47 miljoner nya aktier till teckningskursen 33 kronor per aktie, vilket tillför 15,5 miljoner kronor före emissionskostnader och bolaget har därefter 2,35 miljoner aktier utestående.

Likviden kommer att användas för Trainimals planerade tillväxtsatsningar som syftar till att öka Mamma Fitness marknadsandelar i Sverige, nå en högre snittintäkt per kund och inleda en geografisk expansion av Mamma Fitness genom lansering i Storbritannien.

Aktien har hittills i dag handlats till 25 kronor som högst betalt och 21,70 kronor som lägst betalt. Klockan 09.40 var senast betalt 22 kronor, vilket är en nedgång på 33,3 procent jämfört med teckningskursen på 33 kronor. Aktier för 449 000 kronor har bytt ägare hittills i dag. Börsvärdet är 78 miljoner kronor räknat på senast betalt.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Trainimal

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Trainimal

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt