Nyhet

Twiik lanserar ihop med WE Träning & Hälsa en digital träningsapp

E-träningsplattformen Twiik aviserar i ett pressmeddelande lanseringen av appen We Online för digital träning.

We Online, som är baserad på Twiiks lösning, lanseras idag på Appstore och Google Play.

We Online är ett erbjudande från träningskedjan WE Träning & Hälsa, som bland annat hockeyprofilen Niklas Wikegård och tidigare fotbollsdomaren Jonas Eriksson står bakom.

”WE har tydlig vision om vart de ska och vad de vill erbjuda sina kunder. En nyckelfaktor om man vill lyckas digitalt. WEs vision och Twiiks plattform kompletterar varandra väldigt väl och jag ser fram emot att se hur WEs digitala erbjudande växer fram” säger Anders Gran, vd på Twiik.

Den nya appen lanseras när coronapandemin påskyndat trenden med digital träning. Innan pandemin förutspåddes en genomsnittlig årligt tillväxt på 33 procent för den digitala träningsindustrin.

https://mfn.se/a/twiik/we-traning-and-halsa-lanserar-digital-traning-tillsammans-med-twiik

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Twiik

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Twiik

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt