Nyhet

Vi kan fem- eller tiodubbla SDD-verksamheten med marginella ytterligare kostnader - Seamless Distribution Systems vd (R)

(Rättelse i första stycket då det var koncernens nordiska distributionsverksamhet SDD som åsyftades)

Seamless Distribution System, SDS, kan fem- eller tiodubbla den nordiska distributionsverksamheten, Seamless Digital Distribution, med marginella ytterligare kostnader och har stor skalbarhet i sin verksamhet. Det förmedlar vd Tommy Eriksson vid Investerarjakten Live på onsdagen.

Kapitalet från SDS aktuella spridningsemissionen, som gav 3 000 nya aktieägare, ska i övrigt nyttjas för att investera mer i förvärvsverksamheten och accelerera utvecklingen av bolagets innovationer. Inom både big data och analys finns det potential för vidareutveckling.

Förvärvsverksamheten ska bli mer professionell och mindre opportunistisk för att ge en bra och återkommande pipeline för förvärvsobjekt.

Vid en fråga om tillväxtstrategin på nya marknader säger Tommy Eriksson att bolaget naturligt växer in i nya marknader med sina kunder.

Vidare avslutar Tommy med kommentaren: "Jag tänker inte sälja mina aktier" vid en fråga om vad SDS eventuellt skulle värderas till i en försäljning.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Seamless Distribution Systems

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Seamless Distribution Systems

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt