Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Redeye Report: Targovax: Hjälper kroppen hitta och bekämpa cancer

Targovax är ett nordiskt läkemedelsutvecklingsbolag med huvudkontor i Oslo, Norge. Verksamheten är inriktad mot cancerområdet och det snabbväxande fältet immunonkologi. Bolaget har en bred portfölj av projekt, varav tre är i tidig klinisk utveckling. Redeye inleder bevakning med ett motiverat värde på 25 NOK.

Det mest lovande projekt i våra ögon är Oncos-102, ett onkolytiskt virus. Ett ambitiöst program av nya studier har tagits fram som innebär fyra parallella studier, varav tre till väntas starta under första halvåret i år. Redan mot slutet av 2017 förväntar vi oss betydelsefull data kring projektet, som vi tror, vid positivt utfall, kan attrahera partnerintresse.

Nyhetsflödet kring projekten förvänts öka under 2017, med flera betydelsefulla resultat från studier. Det anser vi är argument för ökat intresse kring aktien. Närmaste större katalysatorn är studiedata för TG01 inom pankreascancer redan under första halvåret i år..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Circio

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Circio

Mer från Redeye

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt