Anders Lif tar över roll som sälj- och marknadschef på Enersize

Nyhet

Anders Lif tar över roll som sälj- och marknadschef på Enersize

Enersize uppger att Anders Lif ska ta över rollen som sälj- och marknadschef efter att ha utfört ett bra konsultarbete de senaste två månaderna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Under de två månaderna utarbetade han en strategi för att anpassa produktpaketering, prismodell med mera baserat på bolagets långsiktiga strategi mot återkommande intäkter.

Anders har mer än 20 års erfarenhet i globala ledarroller och är civilingenjör i teknisk fysik.

”Att få arbeta med globaliseringen av Enersize är en fantastisk möjlighet när vi nu byggt kärnan av tjänster och expertis. Det ligger stor potential i den industriella energieffektivisering Enersize möjliggör och det känns väldigt motiverande att få arbeta med hållbar utveckling”, säger Anders Lif.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Enersize

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Enersize

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev