Enersize tecknar avsiktsförklaring i Marocko för sin Saas-plattform

Nyhet

Enersize tecknar avsiktsförklaring i Marocko för sin Saas-plattform

Enersize har tecknat avsiktsförklaring med marockanska Scopp Solutions som ska använda bolagets Saas-plattform inom tryckluftsoptimeringstjänster. Det framgår av ett pressmeddelande.

Under avtalet kommer Scopp att använda sig av Enersizes Compressed Air Services Saas-plattform för att tillhandahålla energioptimering av industriell tryckluft i Nord- och Västafrika. Initialt fokus är på marknaden i Marocko.

Scopp siktar på 30 långsiktiga kontrakt till slutet av 2021. För varje slutkund kommer Scopp att betala en månatlig licensavgift för programvara till Enersize. De månatligt återkommande intäkterna i slutet av 2021 beräknas överstiga 200 000 kronor.

Scopps exklusivitet i Marocko gäller för 2021 och kan förlängas med ett år i taget förutsatt man lyckas få in 30 eller fler nya slutkunder per år som använder sig av Enersizes Saas.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Enersize

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Enersize

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev