Finepart kommer inte nå sina försäljningmål för 2020, tror på ett framgångsrikt 2021 - vd-brev

Nyhet

Finepart kommer inte nå sina försäljningmål för 2020, tror på ett framgångsrikt 2021 - vd-brev

Verkstadsbolaget Finepart kommer inte att nå sina försäljningsmål för 2020, men bolaget tror på ett framgångsrikt 2021. Det framgår av ett vd-brev som publiceras på tisdagen.

"Nu när året närmar sig sitt slut kan jag konstatera att vi inte når upp till våra försäljningsmål, detta mycket beroende på de begränsningar pandemin medfört. Flera av våra potentiella kunder har skjutit på sina investeringsplaner och vi tror därmed på ett framgångsrikt 2021 för Finepart", kommenterar vd Lars Darvall.

"På vår prospektlista återfinns ett brett spektrum av kunder inom olika branscher. Vi ser särskilt positivt på ett flertal kundprospekt inom lyxvaror, verkstadsindustri och medicinteknik där vi arbetar intensivt för att nå avslut", avslutar Lars Darvall.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Finepart

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Finepart

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev