Seamless Distributions emission kraftigt övertecknad, tar in cirka 26,5 miljoner kronor

Nyhet

Seamless Distributions emission kraftigt övertecknad, tar in cirka 26,5 miljoner kronor

Seamless Distribuion Systems fick i samband med sin spridningsemission in anmälningar för teckning av cirka 2 111 000 aktier, motsvarande cirka 98,4 miljoner kronor eller cirka 372 procent av de erbjudna aktierna. Det visar det slutliga utfallet i emissionen, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Då erbjudandet uppgick till högst cirka 26,5 miljoner kronor är det fastställt att 567 835 aktier emitteras till teckningskursen 46,62 kronor per aktie. Bolaget tillförs därmed 26,5 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader.

Utspädningseffekten är cirka 6,5 procent av antalet aktier och röster i bolaget.

Bolaget får cirka 4 500 nya aktieägare i samband med emissionen.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Seamless Distribution Systems

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Seamless Distribution Systems

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev