Tcecur-dotterbolag startar verksamhet i Singapore och vinner kontrakt om 1 miljon kronor

Nyhet

Tcecur-dotterbolag startar verksamhet i Singapore och vinner kontrakt om 1 miljon kronor

Teknikbolaget Tcecurs dotterbolag AWT har startat ett bolag i Singapore och samtidigt vunnit ett kontrakt om 1 miljon kronor för ett integrerat passer- och övervakningssystem i landet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Leverans väntas ske under första kvartalet av 2021.

"Vi följer den strategi som vi har satt upp, och börjar redan nu se resultatet av denna. Vår globala resa fortsätter genom uppbyggnaden av vårt bolag i Singapore. Detta innebär att vi etablerat oss på en marknad som tidigare varit svår att nå. Att vi så här snabbt får in nya kunder tyder på att vårt erbjudande är attraktivt även i Asien”, säger AWT-vd:n Per Lindstrand.

https://mb.cision.com/Main/15884/3253557/1347531.pdf

https:/ ews.cision.com/se/tcecur-ab/r/tcecurs-dotterbolag-awt-etablerar-bolag-i-asien,c3253557

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om TCECUR

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien TCECUR

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev