Aasen Sparebank (NO) (AASB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Aasen Sparebank (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

AASB  

Här samlar vi all information vi hittat om aktien Aasen Sparebank (NO). Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att Aasen Sparebank (NO) nämns. Om du önskar skapa en bevakning av Aasen Sparebank (NO) så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget Aasen Sparebank (NO).

Aasen Sparebank (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 52 MNOK, en omsättning på 114 MNOK och med ett resultat på 40 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Aasen Sparebank (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Aasen Sparebank (NO) (AASB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Aasen Sparebank (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern AASB. Aktien har ett P/E-tal på 1.3 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Aasen Sparebank (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Aasen Sparebank (NO) senaste utdelning är 6 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Aasen Sparebank (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Aasen Sparebank (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Aasen Sparebank (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Aasen Sparebank (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Aasen Sparebank (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Aasen Sparebank (NO)

Aasen Sparebank (NO)

TickerAASB
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde52 MNOK
Omsättning114 MNOK
Vinst40 MNOK
P/E1.3
P/S0.5
Utdelning6 NOK
Direktavkastning4.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Aasen Sparebank (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Aasen Sparebank (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter