Jyske Bank (DK) (JYSK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Jyske Bank (DK) aktie

JYSK  

Jyske Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder banken ett brett utbud av finansiella tjänster till privat- och företagskunder, vilket innefattar bo- och billån, kapitalförvaltning, pensionsförsäkring och valutatjänster. Specialistkompetens återfinns inom företagsrådgivning där banken är särskilt inriktade mot aktörer inom diverse olika branscher. Banken grundades 1967 och har sitt huvudkontor i Silkeborg.

Jyske Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 24 773 MDKK, en omsättning på 7 709 MDKK och med ett resultat på 3 103 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Jyske Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jyske Bank (DK) (JYSK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jyske Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern JYSK. Aktien har ett P/E-tal på 8 och P/S-tal på 3.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Jyske Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jyske Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Jyske Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jyske Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jyske Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Jyske Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Jyske Bank (DK)

Jyske Bank (DK)

TickerJYSK
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde24 773 MDKK
Omsättning7 709 MDKK
Vinst3 103 MDKK
P/E8
P/S3.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jyske Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jyske Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter