Abbott Laboratories (ABT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Abbott Laboratories aktie

ABT  

Abbott Laboratories är ett globalt amerikanskt hälsovårdsbolag. Idag är affärsinriktningen att tillhandahålla hjälpmedel vid diagnostik, tillverka medicintekniska produkter, samt att utveckla läkemedel och kosttillskott. Specialområden inkluderar exempelvis diabetesvård, näringsprodukter för spädbarn, samt för vuxna personer med särskilda kostbehov. Bolaget grundades ursprungligen 1888 under Abbott Alkaoidal och har sitt huvudkontor i Lake Bluff, Illinois.

Mer om aktien Abbott Laboratories

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Abbott Laboratories (ABT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Abbott Laboratories utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Abbott Laboratories Avanza – se aktiekurs idag

Se Abbott Laboratories senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Abbott Laboratories – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Abbott Laboratories.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Abbott Laboratories.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Abbott Laboratories

Abbott Laboratories

TickerABT
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Abbott Laboratories

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Abbott Laboratories? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter