ChemoMetec (DK) (CHEMM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ChemoMetec (DK) aktie

CHEMM  

ChemoMetec är specialiserade inom design, utveckling och produktion av patenterade instrument för cellräkning och cellanalys. Bolaget samarbetar och stadgar avtal med aktörer som forskningsinstitut, universitet, livsmedelsbolag, sjukhus och specialkliniker. Kunderna återfinns på en global marknad. Bolaget grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Alleröd.

ChemoMetec (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 10 341 MDKK, en omsättning på 197 MDKK och med ett resultat på 74 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ChemoMetec (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ChemoMetec (DK) (CHEMM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ChemoMetec (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern CHEMM. Aktien har ett P/E-tal på 139.8 och P/S-tal på 42.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ChemoMetec (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ChemoMetec (DK) senaste utdelning är 20.5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

ChemoMetec (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se ChemoMetec (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ChemoMetec (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ChemoMetec (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ChemoMetec (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om ChemoMetec (DK)

ChemoMetec (DK)

TickerCHEMM
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde10 341 MDKK
Omsättning197 MDKK
Vinst74 MDKK
P/E139.8
P/S42.5
Utdelning20.5 DKK
Direktavkastning3.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ChemoMetec (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ChemoMetec (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter