Annehem Fastigheter (ANNE B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Annehem Fastigheter aktie

ANNE B  

Annehem Fastigheter är verksamma inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar över ett brett utbud av fastighetsbestånd. Fastigheterna består huvudsakligen av kommersiella fastigheter runtom större storstäder. Visionen är att långsiktigt äga fastigheterna med fokus på förvaltning och vidareutveckling. Utöver huvudverksamheten erbjuds support och tekniskt underhåll. Störst andel av fastighetsinvesteringarna återfinns inom den nordiska hemmamarknaden.

Annehem Fastigheter tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag.

Mer om aktien Annehem Fastigheter

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Annehem Fastigheter (ANNE B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Annehem Fastigheter aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern ANNE B. Aktien har ett P/E-tal på 18 och P/S-tal på 9.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Annehem Fastigheter utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Annehem Fastigheter Avanza – se aktiekurs idag

Se Annehem Fastigheter senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Annehem Fastigheter – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Annehem Fastigheter.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Annehem Fastigheter.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Annehem Fastigheter

Annehem Fastigheter

TickerANNE B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde1 935 MSEK
Vinst107 MSEK
P/E18
P/S9.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Annehem Fastigheter

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Annehem Fastigheter? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter