Attana (ATANA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Attana aktie

ATANA  

Attana bedriver forskning och utveckling av läkemedel. Bolaget specialiserar sig inom biologisk interaktionskarakterisering, som används för analys i utvecklandet av nya läkemedel. Bolagets patenterade lösningar används huvudsakligen vid studerandet av olika bindningsegenskaper och makrostrukturer i celler, proteiner, virus och bakterier. Verksamhet återfinns främst inom Norden och Europa. Bolaget grundades under 2002 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Attana tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 297 MSEK, en omsättning på 7 MSEK och med ett resultat på -11 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Attana

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Attana (ATANA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Attana aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern ATANA. Aktien har ett P/E-tal på -26.6 och P/S-tal på 30.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Attana utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Attana Avanza – se aktiekurs idag

Se Attana senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Attana – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Attana.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Attana.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Attana

Attana

TickerATANA
ListaNGM
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde297 MSEK
Omsättning7 MSEK
Vinst-11 MSEK
P/E-26.6
P/S30.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Attana

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Attana? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter