BankNordik (DK) (BNORDIK CSE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

BankNordik (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

BNORDIK CSE  

BankNordik bedriver bankverksamhet. Banken erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster, vilket inkluderar bostads- och billån, försäkring och kapitalförvaltning. Kunderna återfinns huvudsakligen bland privatpersoner och störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. BankNordik grundades ursprungligen 1906 under namnet Føoroya Bank och har sitt huvudkontor i Tórshavn.

BankNordik (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 1 610 MDKK, en omsättning på 628 MDKK och med ett resultat på 179 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BankNordik (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BankNordik (DK) (BNORDIK CSE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BankNordik (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern BNORDIK CSE. Aktien har ett P/E-tal på 9 och P/S-tal på 4.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BankNordik (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BankNordik (DK) senaste utdelning är 5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

BankNordik (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se BankNordik (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BankNordik (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BankNordik (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i BankNordik (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BankNordik (DK)

BankNordik (DK)

TickerBNORDIK CSE
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde1 610 MDKK
Omsättning628 MDKK
Vinst179 MDKK
P/E9
P/S4.5
Utdelning5 DKK
Direktavkastning3.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BankNordik (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BankNordik (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter