BerGenBio (NO) (BGBIO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BerGenBio (NO) aktie

BGBIO  

BerGenBio är ett norskt onkologibolag. Idag bedriver bolaget forskning och utveckling av hämmande läkemedel för behandling av aggressiva cancertyper. Bolaget har utvecklat ett flertal produkter vars sammansättning ämnar blockera proteinet AXL, ett protein positivt relaterat med spridning av cancercellerna. Bolaget grundades under 2007 och har sitt huvudkontor i Bergen.

BerGenBio (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 1 401 MNOK, en omsättning på 9 MNOK och med ett resultat på -199 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BerGenBio (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BerGenBio (NO) (BGBIO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BerGenBio (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BGBIO. Aktien har ett P/E-tal på -7 och P/S-tal på 157.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BerGenBio (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BerGenBio (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se BerGenBio (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BerGenBio (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BerGenBio (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BerGenBio (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BerGenBio (NO)

BerGenBio (NO)

TickerBGBIO
ListaOB Match
LandNorge
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde1 401 MNOK
Omsättning9 MNOK
Vinst-199 MNOK
P/E-7
P/S157.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BerGenBio (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BerGenBio (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter