Bioinvent (BINV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bioinvent aktie

🔔 Skapa bevakning

BINV  

BioInvent International är ett läkemedelsbolag. Bolaget fokuserar på forskning och utveckling av antikroppsläkemedel som används i behandlingen mot olika cancertillstånd. Bolaget har en egen utvecklad utvecklingsplattform och samarbeten sker via bolagets partners. I tidig utvecklingsfas arbetar bolaget med att återskapa sjukdomsbiologin för att få indikationer om substansernas effekt på sjukdomen. Huvudkontoret ligger i Lund.

Bioinvent tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 2 153 MSEK, en omsättning på 93 MSEK och med ett resultat på -141 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bioinvent

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bioinvent (BINV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bioinvent aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern BINV. Aktien har ett P/E-tal på -15.2 och P/S-tal på 17 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bioinvent utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bioinvent Avanza – se aktiekurs idag

Se Bioinvent senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bioinvent – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bioinvent.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bioinvent.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bioinvent

Bioinvent

TickerBINV
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde2 153 MSEK
Omsättning93 MSEK
Vinst-141 MSEK
P/E-15.2
P/S17

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bioinvent

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bioinvent? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter