BRAbank (NO) (BRA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BRAbank (NO) aktie

BRA  

BRABank är en norsk bank som levererar ett brett utbud av tjänster inkluderat kapitalförvaltning, lån, pension, sjukförsäkring och sparande för privatpersoner. Visionen är att vara en ledande och oberoende bank på lång sikt. Banken grundades tidigt under 2015 när de erhöll licens för sin verksamhet. BRABank har sitt huvudkontor i Bergen.

BRAbank (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 821 MNOK, en omsättning på 365 MNOK och med ett resultat på 379 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BRAbank (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BRAbank (NO) (BRA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BRAbank (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern BRA. Aktien har ett P/E-tal på 2.2 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BRAbank (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BRAbank (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se BRAbank (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BRAbank (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BRAbank (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BRAbank (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BRAbank (NO)

BRAbank (NO)

TickerBRA
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde821 MNOK
Omsättning365 MNOK
Vinst379 MNOK
P/E2.2
P/S2.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BRAbank (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BRAbank (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter