ContextVision (NO) (CONTX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

ContextVision (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

CONTX  

ContextVision är ett medicinteknologiskt bolag. Bolaget specialiserar sig inom bildanalys och artificiell intelligens. Bland bolagets produkter återfinns avancerade bildförbättringsprogram för ultraljud, MRI, röntgen samt mammografi. Programvarorna används idag av sjukhus och forskningsinstitut på global nivå. Bolaget grundades 1983 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

ContextVision (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 1 876 MNOK, en omsättning på 94 MNOK och med ett resultat på -3 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ContextVision (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ContextVision (NO) (CONTX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ContextVision (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern CONTX. Aktien har ett P/E-tal på -560 och P/S-tal på 22.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ContextVision (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ContextVision (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se ContextVision (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ContextVision (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ContextVision (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i ContextVision (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om ContextVision (NO)

ContextVision (NO)

TickerCONTX
ListaOB Match
LandNorge
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde1 876 MNOK
Omsättning94 MNOK
Vinst-3 MNOK
P/E-560
P/S22.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ContextVision (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ContextVision (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter