Djurslands Bank (DK) (DJUR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Djurslands Bank (DK) aktie

DJUR  

Djurslands Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder banken ett brett utbud av finansiella tjänster, vilket inkluderar kapitalförvaltning och finansiell rådgivning. Kunderna består huvudsakligen av privatkunder, samt små- och medelstora offentliga institutioner inom regionen Østjylland. En stor del av tjänsterna erbjuds via bolagets digitala plattform. Huvudkontoret ligger i Grenå.

Djurslands Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 886 MDKK, en omsättning på 377 MDKK och med ett resultat på 51 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Djurslands Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Djurslands Bank (DK) (DJUR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Djurslands Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern DJUR. Aktien har ett P/E-tal på 17.5 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Djurslands Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Djurslands Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Djurslands Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Djurslands Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Djurslands Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Djurslands Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Djurslands Bank (DK)

Djurslands Bank (DK)

TickerDJUR
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde886 MDKK
Omsättning377 MDKK
Vinst51 MDKK
P/E17.5
P/S2.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Djurslands Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Djurslands Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter