Duroc (DURC B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Duroc aktie

DURC B  

Duroc förvaltar och utvecklar industri- och handelsbolag. Inom koncernen återfinns ett flertal dotterbolag med inriktning mot affärsområdena fiber, industrihandel, samt underhållstjänster. Verksamheten fokuserar på handel med verktygsmaskiner, service och finansiering av större verkstadsindustrier. Utöver erbjuds specialbearbetning samt underhåll av komponenter till verkstads-, kraft-, process- och transportindustrin.

Duroc tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 1 225 MSEK, en omsättning på 3 450 MSEK och med ett resultat på 17 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Duroc

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Duroc (DURC B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Duroc aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern DURC B. Aktien har ett P/E-tal på 73.8 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Duroc utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Duroc Avanza – se aktiekurs idag

Se Duroc senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Duroc – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Duroc.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Duroc.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Duroc

Duroc

TickerDURC B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde1 225 MSEK
Omsättning3 450 MSEK
Vinst17 MSEK
P/E73.8
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Duroc

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Duroc? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter