Eastnine (EAST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Eastnine aktie

EAST  

Eastnine är ett investmentbolag som övergår mot att bli ett renodlat fastighetsbolag med målet att generera förutsägbara kassaflöden genom att vara en långsiktig ägare av attraktiva kommersiella fastigheter på centrala lägen i de baltiska huvudstäderna Vilnius, Riga och Tallinn. Bolaget gick fram till 2017 under namnet East Capital Explorer. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Eastnine tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 2 787 MSEK, en omsättning på 158 MSEK och med ett resultat på 383 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Eastnine

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eastnine (EAST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eastnine aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern EAST. Aktien har ett P/E-tal på 7.3 och P/S-tal på 13.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Eastnine utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Eastnine senaste utdelning är 3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Eastnine Avanza – se aktiekurs idag

Se Eastnine senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Eastnine – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eastnine.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eastnine.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eastnine

Eastnine

TickerEAST
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde2 787 MSEK
Omsättning158 MSEK
Vinst383 MSEK
P/E7.3
P/S13.7
Utdelning3 SEK
Direktavkastning2.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eastnine

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eastnine? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter