EXACT Therapeutics (NO) (EXTX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

EXACT Therapeutics (NO) aktie

EXTX  

EXACT Therapeutics är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är specialiserade inom utveckling av medicintekniska produkter. Produktportföljen är bred och inkluderar exempelvis tekniska plattformar för läkemedelstestning. Utöver huvudverksamheten erbjuds även tillhörande kringtjänster och mervärdesprodukter. Verksamheten drivs globalt med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Phoenix Solutions och har idag sitt huvudkontor i Oslo.

EXACT Therapeutics (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 701 MNOK, en omsättning på 7 MNOK och med ett resultat på -15 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien EXACT Therapeutics (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper EXACT Therapeutics (NO) (EXTX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

EXACT Therapeutics (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern EXTX. Aktien har ett P/E-tal på -46.8 och P/S-tal på 94.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

EXACT Therapeutics (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

EXACT Therapeutics (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se EXACT Therapeutics (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter EXACT Therapeutics (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien EXACT Therapeutics (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i EXACT Therapeutics (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om EXACT Therapeutics (NO)

EXACT Therapeutics (NO)

TickerEXTX
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde701 MNOK
Omsättning7 MNOK
Vinst-15 MNOK
P/E-46.8
P/S94.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien EXACT Therapeutics (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om EXACT Therapeutics (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter