Ferronordic (FNM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ferronordic aktie

FNM  

Ferronordic är en återförsäljare av fordon och tillhörande reservdelar. Utbudet är brett och inkluderar exempelvis bulldozers, kranar, dumpar och vagnar, samt batterisystem. Utöver erbjuds eftermarknadsservice samt tillhörande leasingtjänster. Bland bolagets kunder återfinns större industriella aktörer där reservdelarna vanligtvis utgörs av komponenter i tyngre lastbilar. Bolaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Ferronordic tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 3 517 MSEK, en omsättning på 4 142 MSEK och med ett resultat på 257 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ferronordic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ferronordic (FNM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ferronordic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern FNM. Aktien har ett P/E-tal på 13.7 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ferronordic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ferronordic senaste utdelning är 7.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Ferronordic Avanza – se aktiekurs idag

Se Ferronordic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ferronordic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ferronordic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ferronordic.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ferronordic

Ferronordic

TickerFNM
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde3 517 MSEK
Omsättning4 142 MSEK
Vinst257 MSEK
P/E13.7
P/S0.7
Utdelning7.5 SEK
Direktavkastning3.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ferronordic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ferronordic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter