Fynske Bank (DK) (FYNBK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Fynske Bank (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

FYNBK  

Fynske Bank är en dansk aktör som bedriver bankverksamhet. Banken erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster, främst till privatpersoner och små- och medelstora bolag och innefattar privatsparande, pension, kapitalförvaltning samt finansieringsmöjligheter. Fynske Bank kom till via en sammanslagning under 2013 mellan Svendborg Sparekasse och Vestfyns Bank.

Fynske Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 864 MDKK, en omsättning på 264 MDKK och med ett resultat på 67 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fynske Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fynske Bank (DK) (FYNBK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fynske Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern FYNBK. Aktien har ett P/E-tal på 13 och P/S-tal på 3.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fynske Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fynske Bank (DK) senaste utdelning är 1.6 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fynske Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Fynske Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fynske Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fynske Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Fynske Bank (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fynske Bank (DK)

Fynske Bank (DK)

TickerFYNBK
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde864 MDKK
Omsättning264 MDKK
Vinst67 MDKK
P/E13
P/S3.4
Utdelning1.6 DKK
Direktavkastning1.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fynske Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fynske Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter