Genova Property (GPG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Genova Property aktie

GPG  

Genova Property Group är ett fastighetsbolag. Bolaget förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter och är således aktiva i hela värdekedjan. De tre affärssegmenten inom bolaget innefattar fastighetsförvaltning, bostadsproduktion och samhällsutveckling. Verksamheten är huvudsakligen geografisk fokuserad till storstäder. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Genova Property tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 3 408 MSEK, en omsättning på 195 MSEK och med ett resultat på 331 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Genova Property

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Genova Property (GPG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Genova Property aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern GPG. Aktien har ett P/E-tal på 10.3 och P/S-tal på 14.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Genova Property utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Genova Property Avanza – se aktiekurs idag

Se Genova Property senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Genova Property – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Genova Property.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Genova Property.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Genova Property

Genova Property

TickerGPG
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde3 408 MSEK
Omsättning195 MSEK
Vinst331 MSEK
P/E10.3
P/S14.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Genova Property

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Genova Property? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter