Glycorex Transplantation (GTAB B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Glycorex Transplantation aktie

GTAB B  

Glycorex Transplantation är ett bioteknikbolag. Idag bedriver bolaget forskning, utveckling och marknadsföring inom området för organtransplantation. Bolagets huvudprodukt Glycosorb-ABO möjliggör transplantationer oavsett blodgrupp hos givare respektive mottagare. Idag har transplantation med hjälp utav bolagets produkt utförts på global nivå. Glycorex Transplantation grundades 1996 och har sitt huvudkontor i Lund.

Glycorex Transplantation tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 839 MSEK, en omsättning på 33 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Glycorex Transplantation

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Glycorex Transplantation (GTAB B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Glycorex Transplantation aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern GTAB B. Aktien har ett P/E-tal på -104.4 och P/S-tal på 27.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Glycorex Transplantation utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Glycorex Transplantation Avanza – se aktiekurs idag

Se Glycorex Transplantation senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Glycorex Transplantation – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Glycorex Transplantation.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Glycorex Transplantation.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Glycorex Transplantation

Glycorex Transplantation

TickerGTAB B
ListaNGM
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde839 MSEK
Omsättning33 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-104.4
P/S27.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Glycorex Transplantation

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Glycorex Transplantation? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter