Heba (HEBA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Heba aktie

HEBA B  

Heba Fastighets är ett fastighetsbolag. Störst affärsverksamhet återfinns inom utveckling av större fastighetsprojekt lokaliserade inom Stockholmsregionen. Visionen är att erbjuda hyresgäster ett boende med fokus på långsiktigt ägande och engagerad fastighetsförvaltning. Majoriteten av fastigheterna utgörs av privatbostäder. Bolaget bildades 1952 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Heba tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 11 558 MSEK, en omsättning på 385 MSEK och med ett resultat på 777 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Heba

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Heba (HEBA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Heba aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern HEBA B. Aktien har ett P/E-tal på 14.9 och P/S-tal på 28.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Heba utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Heba senaste utdelning är 1.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Heba Avanza – se aktiekurs idag

Se Heba senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Heba – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Heba.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Heba.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Heba

Heba

TickerHEBA B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde11 558 MSEK
Omsättning385 MSEK
Vinst777 MSEK
P/E14.9
P/S28.5
Utdelning1.3 SEK
Direktavkastning0.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Heba

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Heba? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter